Buna ziua! Astazi am primit sentinta finala si nu inteleg daca am de executat pedeapsa sau am terminat cu tot, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Atasez mai jos sentinta finala ce este pusa pe portalul judecatoriei. Multumesc!
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată sesizarea SERVICIULUI DE PROBAŢIUNE BACĂU, privind revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani închisoare aplicate intimatului prin sentinţa penală nr. 433 din data de 18.03.2022 pronunţată de Judecătoria Braşov în dosarul nr. 16329/197/2021, definitivă prin neapelare la data de 12.04.2022. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 C.pr.pen., cheltuielile judiciare constând în onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru intimat se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Braşov şi rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 23.04.2025
Sentinta nu este definitiva, de vazut daca se face contestatie...abia apoi veti sti sigur. Daca nu se face contestatie, ramane valabila suspendarea executarii pedepsei.