avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre ...

Bună va rog frumos dați-mi o ideie despre aceasta hotărâre va rog frumos cât mai repede. estimata: 11:00
Complet: C2 Camera preliminară/fond/executare
Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 583 C.p.p. rap. la art. 96 alin. 2 C.p., respinge ca neîntemeiată sesizarea formulată de Serviciul de Probaţiune Neamţ de revocare a suspendării executării pedepsei principale de 2 ani închisoare la care a fost condamnat inculpatul Ciurariu Petru Neculai, prin sentinţa penală nr. 200/18.05.2018 pronunţată de Judecătoria Roman în dosarul nr. 6078/291/2017 definitivă prin neapelare la data de 05.06.2018. În condiţiile art. 275 alin. 3 NCPP cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina acestuia. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare la Tribunalul Neamţ – Secţia Penală. Pronunţată în şedinţă publică azi, 09 aprilie 2021.
Document: Hotarâre 195/2021 09.04.2021
Fac pușcărie???
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
Nicușor 27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicușor 27 , utilizator 14:02, 25 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Sunteti condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea suspendata sub supraveghere si pentru ca nu ati dat curs solicitarilor Serviciului de Probatiune pentru a va lua in evidenta, ori nu ati respectat obligatiile impuse s-a formulat o solicitare in sensul de a vi se revoca beneficiul suspendarii si a executa pedeapsa in regim de detentie. Aceasta solicitare a fost respinsa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Serviciul de Probaţiune Neamţ a solicitat instanței de judecată să revoce suspendarea executării sub supraveghere, astfel încât pedeapsa să fie executată în regim de detenție, însă instanța a respins această solicitare. Atenție, însă, această hotărâre poate fi atacată de către Serviciul de Probațiune cu contestație.
Mulțumesc

Georgiana Petrov - Cabinet de avocat a scris:

Buna ziua. Sunteti condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea suspendata sub supraveghere si pentru ca nu ati dat curs solicitarilor Serviciului de Probatiune pentru a va lua in evidenta, ori nu ati respectat obligatiile impuse s-a formulat o solicitare in sensul de a vi se revoca beneficiul suspendarii si a executa pedeapsa in regim de detentie. Aceasta solicitare a fost respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! astazi am primit sentinta finala si nu inteleg daca ... Robertnrt Robertnrt Buna ziua! Astazi am primit sentinta finala si nu inteleg daca am de executat pedeapsa sau am terminat cu tot, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Atasez mai ... (vezi toată discuția)
Pot face închisoare sau nu ? va rog frumos sa îmi spuneți ... cornaca cornaca Pot face închisoare sau nu ? Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ? Mi sa revocat sau nu... Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art.336 ContSters463477 ContSters463477 Buna ziua,Domnule avocat am o alcoolemie foarte mare in sange de 2.10 pot obtine amanarea aplicarii pedepsei ? fara accident nimic doar am fost oprit. (vezi toată discuția)