avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca contest o decizie de pensionare, se va plati suma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca contest o decizie de pensionare, se va plati suma din decizie ...

Daca contest o decizie de pensionare, se va plati suma din decizie pana la judecarea contestatiei, sau se va suspenda plata pana se judeca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:06, 25 Aprilie 2025
Se va plati suma din decizie pana la judecarea contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste pensia chiar daca a fost contestata decizia? mchiorcea mchiorcea Buna ziua, eu ma gasesc in urmatoarea situatie: nu mi s.a emis inca decizia de pensionare, insa salariul a fost marit retroactiv chiar in periaoda in care eram ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie in conditiile actuale Ella D Ella D Va rog sa imi precizati modalitatea de contestare a deciziei de pensionare, in aceste conditii de criza- Covid19. Este posibil on line, pe ce site? Va ... (vezi toată discuția)
Nevalabila pana la solutionarea definitiva handsu handsu O poprire infiintata de AJOFM ,contestata , castigata la recurs de catre contestator,(s-a trimis inapoi pentru rejudecare la Tribunal )poate fi pusa in ... (vezi toată discuția)