avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apă și canalizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apă și canalizare

Bună ziua!
Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns.
Un vecin a pus pe drum ( mediu rural) teavă de canalizare exterioară peste conducta principală de alimentare cu apă potabilă a comunei .
Este legal ceea ca a facut ? Nu mi se pare corect acest lucru ,cu timpul pot apărea fisuri si mizeria o să curgă peste conducta de apă.
Nu a pus nisip sub țeavă așa cum se prevede.
Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
Bukos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:17, 28 Aprilie 2025
Daca va adresati Forum-ului, ce raspuns asteptati?
Va sfatuiesc sa mergeti la Consiliul local si sa-i informati in scris si au sa vada ei cat de legal / nelegal a procedat vecinul dvs.
Mulțumesc frumos!
Din diverse motive nu vreau să aflu de la Consiliul local.

Adam Grecu a scris:

Daca va adresati Forum-ului, ce raspuns asteptati?
Va sfatuiesc sa mergeti la Consiliul local si sa-i informati in scris si au sa vada ei cat de legal / nelegal a procedat vecinul dvs.

Ei, asa mai merge...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este pedeapsa pt distrugere vicolroxana vicolroxana ma aflu intr-o situatie foarte delicata,suntem de vreo 50 si ceva de zile fara apa potabila in apartament.pt ca nu am avut posibilitatea sa contribuim ... (vezi toată discuția)
Reparare conducta de scurgere la iesirea din bloc mary_c mary_c Buna seara. Am început anul cu o ședință a locatarilor in care s-a dezbătut problema conductei de scurgere care e deteriorata si trebuie sa remediem ... (vezi toată discuția)
Apa menajera deversata in drum Tonyde Tonyde Buna ziua. Toti propietarii de casa din zona unde locuim suntem total nemultumiti de un vecin care deverseaza apa din fosa menajera sau septica (cum o s-o ... (vezi toată discuția)