avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum as putea recupera banii cheltuiti de asociat si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum as putea recupera banii cheltuiti de asociat si apoi scoaterea lui din firma?

Buna ziua....sunt asociat intr-o firma iar asociatul meu a cheltuit multi bani din firma in interes personal....se pot vedea din extrasele bancare si facturi....dupa o discutie in care am stabilit ca trebuie sa restituie firmei banii cheltuiti nu se mai implica in firma cu NIMIC....cum as putea recupera banii cheltuiti de el si apoi scoaterea lui din firma?
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 25 Aprilie 2025
Il puteti actiona in instanta sau sa apelati la procedura medierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut Delinke Delinke In anul 2008 m-a sunat disperat o cunostinta, ca are nevoie urgent de 1000 euro, ca banca ii declara firma falimentara(sau asa ceva) si sa-l imprumut pentru ... (vezi toată discuția)
Bani din ajutorul de inmormantare opriti de angajator DianaElena1993 DianaElena1993 Buna ziua! Sunt angajat barman intr-o inteprindere individuala.In urma decesului tatalui meu am depus o cerere pt ajutorul de inmormantare catre angajator. ... (vezi toată discuția)
Actiune in raspundere contractuala, contestatie in anulare diana_2012 diana_2012 Trei \\"prieteni\\" X, Y, Z asociati si angajati intr-o firma XYZ imprumuta in anul 2007 o suma mare de bani de la S si ii depun in contul firmei in prezenta ... (vezi toată discuția)