avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... neprimirea contestatiei de catre organul de cercetare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

neprimirea contestatiei de catre organul de cercetare penala

Nu mi-a fost primita contestatia asupra probei de organul de cercetare penala.
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 14:54, 12 Februarie 2010
Este impropriu numita"contestatie".Organul de cercetare penala nu are voie sa faca asa ceva.Este obligat sa va primesca cererea si apoi sa se pronunte asupra sa,daca o admite sa nu.
va recomand sa faceti cererea in scris si daca organul refuza depuneti-o la secretariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire As vrea sa fac contestatie pentru proba de alcoolemie la IML Iasi si cei de la politie nu-mi dau acceptul pentru contraexpertiza .Au acest drept ? Care este ... (vezi toată discuția)
Urgentarea solutionarii cauzei ovidiussmmi ovidiussmmi Buna Ziua,,,,Am facut si eu un accident cu auto victima si in urma accidentului mi sa retinut permisul in vederea cecetarilor, la 2 luni si ceva dupa accident ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ce trebuie să fac pentru a vedea înregistrarea ... Emma65 Emma65 Bună ziua, Ce trebuie să fac pentru a vedea înregistrarea video a probei depuse de IPJ Teleorman la dosar, am acces în baza unei cereri? Mulțumesc! (vezi toată discuția)