avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgentarea solutionarii cauzei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgentarea solutionarii cauzei

Buna Ziua,,,,Am facut si eu un accident cu auto victima si in urma accidentului mi sa retinut permisul in vederea cecetarilor, la 2 luni si ceva dupa accident am fost chemat la politie sa dau o declaratie,politistul spunindu-mi ca are nevoie de declaratia mea ca sa finalizeze dosarul si sa il trimita catre parchet, zicandu-mi gata te-am rezolvat de noi ai scapat zilele astea avand in vedere ca dosarul tau e complet il finalizez si il trimit catre parchet, acum ai de asteptat pana iti da rezolutie parchetul,apoi cu rezolutia de la parchet vii la politie si iti iei permisul.Problema e ca de atunci si pana in prezent au trecut 2 luni si dosarul nu a ajuns la parchet, in total de la producerea accidentului si intocmirea dosarului trecand 4 luni jumate.Am facut o cerere catre Domnul Comandat in care am cerut urgentarea solutionarii cauzei intruct faptele sunt minore iar perioada de solutionare e aberant de mare-----:Odar problema e ca in momentul in care am dus-o la secretariat duduia de acolo mi-a refuzat-o spunandu-mi ca nu am dreptul sa fac o astfel de cerere si ca nu o poate primii. E normal????Eu stiam ca am dreptul sa fac o astfel de cerere dar ca ei nu prea sunt obligati sa tina cont de ea putand simplu sa iti dea un raspuns ca dosarul e in lucru si au si scapat de cererea respectiva.
Cel mai recent răspuns: ovidiussmmi , utilizator 17:38, 29 Noiembrie 2016
Depuneti cererea la parchet.
Asta nu am incercat,,,,dar daca dosarul nu e la parchet am dreptul sa o duc acolo?intr-o hartie care mi se da la parchet si cu ajutorul careia imi prelungesc dovada scrie ceva de genul.Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca la Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina a fost inregistrat dosarul penal cu nr. de mai sus privind pe sus-numitul, cercetat pentru savarsirea infractiunii prev. si ped. de art---- din Codul penal, dosarul aflandu-se in lucru la Politia MUNICIPIULUI SLATINA.
Faceti asa cum va spun, procurorul supraveghează activitatea organelor de cercetare penală si veghează ca actele de urmărire penală să fie efectuate cu respectarea dispoziţiilor legale.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Oki,,,Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare_plangere penala pentru vatamare nicoleta_85 nicoleta_85 O pers. a fost agresata fizic. Are certificat medical precum ca are nevoie de 40-50 de zile de ingrijri medicale. La acel moment a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Art. 87 din oug nr. 195/2002 jalentin jalentin pe data de 11-01-2011 am consumat alcool dupa care am condus masina proprie pe o distanta de 500 m unde ma ooprit politia din comuna, mam dat jps e la volan ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar cu propunere nup tao tao Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident din care a rezultat ranirea usoara a unei persoane. M-am inteles cu persoana respectiva, a dat declaratie ... (vezi toată discuția)