avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Care este solutia de a obliga furnizorul de energie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Care este solutia de a obliga furnizorul de energie electrica ...

Care este solutia de a obliga furnizorul de energie electrica ( ELECTRICA FURNIZARE ) sa emita facturi , avand in vedere ca din luna noiembrie 2022 nu au emis nici o factura. .
Mentionez ca sunt prosumator iar plangerile depuse la Electrica Furnizare , ANRE , si Ministerul Energiei au fost in zadar.

Multumesc ,

Alte discuții în legătură

Enel nu mi-a mai emis factura din luna mai Sissy2022 Sissy2022 Buna ziua, Sunt abonat casnic Enel la energie electrica si gaze naturale. Problema mea este la energie electrica. Mie pe acest an mi-a fost emisa o ... (vezi toată discuția)
Notificare prin executor judecatoresc Mihaela0215 Mihaela0215 Bună ziua, Am rugămintea sa ma ajutați cu ceea ce presupune notificarea prin intermediul executorului judecătoresc. Am nevoie de informații și de ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari ref legea 123/2012 / ordinul nr. 6/2017 Suceveanu Suceveanu Buna ziua ! Am cateva intrebari ref actele normative precitate in titlu: 1. Legea 123/2012 - Legea energiei electrice și a gazelor naturale \"ART. ... (vezi toată discuția)