avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, locuiesc în Târgu Mureș într-o zonă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, locuiesc în Târgu Mureș într-o zonă centrală, ...

Bună ziua, locuiesc în Târgu Mureș într-o zonă centrală, la casă. Pe toată lungimea străzii noastre ( in spatele acesteia) este o alee cu blocuri. In fundul curții este construit un garaj vechi care e folosit că loc de depozitare a mai multor lucruri vechi. Nu știm proprietarul...Aș dori să știu dacă aș putea concesiona terenul pe care se afla garajul fără acordul proprietarului. Aș dori sa prelungesc curtea, ea fiind destul de mică. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:32, 26 Aprilie 2025
Nu puteți concesiona, dacă e proprietatea cuiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege administrare complex rezidential LuRazvan LuRazvan Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential de doua blocuri cu doua asociatii de proprietari. Intrebarea mea este daca exista o lege pentru complex ... (vezi toată discuția)
Am un garaj intabulat care initial era pe terenul primariei. ... tiberius76 tiberius76 Am un garaj intabulat care initial era pe terenul primariei. Terenul a fost retrocedat ulterior mostenitorilor celor care detineau terenul inainte de ... (vezi toată discuția)
Spalat masina la garajul din spatele blocului DragosDC DragosDC Locuiesc la bloc iar in spatele blocului la parter sunt garaje. Sunt proprietar atat pe apartament cat si pe garaj. Astazi a venit politia comunitara la un ... (vezi toată discuția)