avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara

Problema este urmatoarea: am cartea de identitate degradata(colturile dezlipite).De cate ori ies din tara la vama se leaga de starea CI,si ma avertizeaza sa-l schimb.Eu mai tot timpul sunt plecat si mai mult de 2-3 zile consecutiv nu stau in tara.Din cate am inteles termenul pt CI nou este de 10 zile iar pentru pasaport temporar minim 3 zile.Ce pot face sa ies din tara pana imi rezolv unul dintre aceste acte?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 15:10, 12 Februarie 2010
se elibereaza si pasapoarte in sistem de urgenta cu o cerere la comandant si cu sustineri temeinice ca trebuie sa plecati urgent din tara.
pentru carteea de identitate te sfatuiesc sa mergi la seful serviciului evidenta populatiei in audienta, sa ai toate actele pregatite, si daca ai noroc se poate rezolva in 48 ore sa-ti ridici cartea de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind cartea de identitate soringoldenkid soringoldenkid Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Sambata urmeaza sa ma casatoresc iar sotia mea va trebui sa schimbe buletinul ceea ce am inteles ca dureaza cam ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sotilor pe cartea de identitate TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.in 2009 m-am casatorit in tara dar pt ca trebuia sa plecam in afara tarii ca altfel pierdeam serviciul si eu si sotul meu,nu am avut timp sa schimb ... (vezi toată discuția)