avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Important!Am o promisiune de vânzare și o procură ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Important!Am o promisiune de vânzare și o procură de la ...

Bună ziua!
Am i ori își e de vinzare și o procură de la prioritară unde vreau să cumpăr casa dar nu pot face cadastru și nu pot încheia actele de vinzare cumpărarea ca vecina de lună a decedat și copii nu vor să facă succesiunea ca să nu împartă între ei eu sunt în indiviziune cu ei ne judecăm de 4 ani și ceva domna avocata mi-a spus ca dosarul meu s-a oprit lună nu rezolvă vecini între ei cu succesiunea eu nu pot înainta în istanta, menționez ca îmi expiră în acesta vară promisiunea de vinzare , ordinul perfectului suprafața indiviza întrebarea mea este se poate rectifica cuvântul indiviza și să fac cadastru pe suprataxare mi-a dat și prefectul din acte și după să mă judec ptr diferența care a ieșit din măsurători
Nu am găsit nicio soluție în 4 ani ca să pot face cadastru ca moștenitori nu vor să dezbată moștenirea și nu vor să iasă din indivizune
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:20, 27 Aprilie 2025
Buna ziua

Nu aveti cum sa faceti dvs cadastru pentru ceva ce nu va apartine. De cadastru trebuie sa se ocupe mostenitorii defunctei.

Totusi, cum aveti dvs promisiune de vanzare daca nu exista cadastru? Acea promisiune ar fi trebuit notata in cartea funciara.

Solutia este sa dati in judecata mostenitorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cota mostenita dorinantik dorinantik Exista 4 mostenitori,succesiunea s-a inchis iar unul dintre ei doreste sa scape de cota ce i revine,ceilanti 3 nu au banii, a intervenit un vecin si spune ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ne judecam de 8ani cu vecinii noștri pentru a ieși ... monicalyly monicalyly Bună ziua! Ne judecam de 8ani cu vecinii noștri pentru a ieși din indiviziune. Menționăm faptul ca în casa au rămas nepoții, care nu au nici un act pe ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fortata - contract autentic de vanzare cumparare lovit de nulitate relativa ? kamir kamir am un contract de vanzare cumparare in forma autentica din 2004 asupra unui teren aflat in indiviziune; la baza acestui contract a stat un ante-contract de ... (vezi toată discuția)