avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... subofiter cu studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

subofiter cu studii superioare

sunt subofiter intr-un centru de pregatire a MIRA si am terminat o facultate de jurnalistica.Exista posibilitatea de a fi platit cu studii superioare. va rog raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 15:16, 12 Februarie 2010
da.se face un raport iar seful ierarhic va aproba acordarea sporului de 25% cu conditia sa lucrati in domeniul studiilor absolvite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

25% studii superioare politie popescuvirgil44 popescuvirgil44 Buna ziua! Lucrez Politia de Frontiera incadrat ca agent si as dori sa stiu daca pot beneficia de ajutorul pentru studii superioare. Sunt absolvent de Drept, ... (vezi toată discuția)
Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)