avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara , am primit o amendă cu suspendare de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara , am primit o amendă cu suspendare de permis 30 ...

Bună seara , am primit o amendă cu suspendare de permis 30 de zile în Germania ! Eu mă aflu în România . Întrebarea mea este cum pot să predau permisul , trebuie neapărat să merg în Germania să îl predau personal ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 03:10, 29 Aprilie 2025
Folosiți serviciile unui curier, dacă permite codul rutier german. Dacă nu, trebuie să mergeți în Germania să-l predați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Vaetis Vaetis Bună seara! Am primit o hotărâre nefavorabila de la judecătoria Craiova(amenda contravențională data de IPJ+permis reținut pe 30 zile), la care pot face ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească ! bebeto112 bebeto112 Buna seara, Astazi am fost la ultima înfățișare intr-un proces in care am fost intimat ! Am văzut pe site la judecătorie ca mi sa respins plângerea ! In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui apel la un proces verbal de contravenție ... Coman91 Coman91 Buna ziua! In urma unui apel la un proces verbal de contravenție ( depășire linie continua ) am pierdut ! Nu am dus permisul la timp și mi-au mai adăugat ... (vezi toată discuția)