avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Decont rame ochelari de vedere
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Decont rame ochelari de vedere

Buna ziua.
Conform legii hg 1028/2006 as avea drept la ochelari decontati de catre firma. Firma este privata si deconteaza ochelari, dar am dus un decont de rame pentru ochelari (mi s-au rupt ramele si nu aveam nevoie si de lentile) si mi s-a spus ca nu se pot deconta doar rame ci doar ochelari completi si ca ramele ar fi accesoriu.
Ce as putea face in aceasta situatie?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Acordare ochelari conform hg 1028/2006 marianadavid marianadavid Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate cu activitate de birou doreste sa deconteze angajatilor bani pentru acordarea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am inaintat angajatorului ( institutie publica) cerere+ ... cory1983 cory1983 Buna ziua, am inaintat angajatorului ( institutie publica) cerere+ prescriptie medicala ( rama+ lentile)+ factura pentru decontare. Angajatorul refuza ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine - corectie optica micutu50 micutu50 Buna ziua, Ma puteti ajuta si pe mine. S-a facut analizele medicale anuale. Pentru anumite persoane s-a scris in fisa de aptitudine \\"Apt - Corectie ... (vezi toată discuția)