avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna,am nevoie de o lămurire dacă mă puteți ajuta. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna,am nevoie de o lămurire dacă mă puteți ajuta. Ce înseamnă ...

Buna,am nevoie de o lămurire dacă mă puteți ajuta.
Ce înseamnă scutire la plata impozitului pe venit pt o persoana cu handicap accentuat?
Nu plătește impozit deloc sau doar un procent?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 30 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu plateste impozitul pe venit , care este de 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap nedeleax nedeleax Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema! Bunicul meu are certif de handicap, vreau sa stiu daca se poate sa fie scutit de impozitul pe cladiri. ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venitul din salariu ANAGAVENEA ANAGAVENEA Buna seara, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta scutirii de impozit pt veniturile din salarii, in cazul in care detin un PFA. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt persoana cu handicap accentuat,lucrez cu norma ... campean gligor campean gligor Buna ziua,sunt persoana cu handicap accentuat,lucrez cu norma intreaga si beneficiez de scutire de impozit pe salar.A aparut un articol pe avocatnet.ro conform ... (vezi toată discuția)