avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Sunt angajata la o societate SRL avand ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Sunt angajata la o societate SRL avand contract ...

Bună seara! Sunt angajata la o societate SRL avand contract cu o primarie de sector, nu am primit salariile pe ultimele 3 luni,motivând că nu a platit primaria.. Firma angajatoare nu i s a mai prelungit contractul cu Primaria de sector ne obligă să ne dăm demisia , majoritatea angajatiilor nu vrem ,am cerut să intrăm in somaj si nu vrem să semnăm actele ptr somaj până nu ne primim salariile.
Ce putem face?
Mulțumesc ptr răspuns

Alte discuții în legătură

Disponibilizare elena1187 elena1187 Buna seara , As dorii daca se poate sa mi raspundeti la niste intrebari.Firma la care lucrez face parte dintr-o companie internationala cu foarte multe ... (vezi toată discuția)
Preaviz urmat de demisie ?! maria-avadanei maria-avadanei Suntem in preaviz si urmeaza sa fim preluati de o societate nou infiintata( aceeasi Marie cu alta palarie ) si pentru ca nu se stie sigur cand va fi demarata ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii Val1977 Val1977 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Lucrez in domeniul auto, lovit din plin de criza dpe care cu totii o cunoastem. In cazul in care ... (vezi toată discuția)