avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am o intrebare trebuie să mă întorc la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am o intrebare trebuie să mă întorc la munca DUPA ...

Buna ziua. Am o intrebare trebuie să mă întorc la munca DUPA ce am stat in creștere copil 2ani ..numai ca sunt gravidă in 3 luni ce pot face in situatia aceasta dacă angajatori nu ma mai primeste inapoi...

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva dupa concediu crestere copil (varianta 2 ani) cristina bulat cristina bulat Buna ziua,as vrea sa stiu si eu care mai este legea in ceea ce priveste intoarcerea in campul muncii avand in vedere ca mi se termina concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Sunt gravida in luna a 2-a si sunt in concediu de crestere copil! brigittaj brigittaj Buna , Sunt gravida in luna a 2-a si sunt in concediu de crestere copil , Fetita acum are 1 an si 10 luni. Peste o luna jumatate trebiue sa ma intorc la lucru, ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pt. cresterea copilului S12345 S12345 Bună ziua lucrez din noiembrie2017 acum în aprilie trebuie să îmi iau concediu fără plata timp de trei luni si dupa trei luni revin inapoi la servici dar ... (vezi toată discuția)