avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul ne-a pus sa semnăm o declarație pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul ne-a pus sa semnăm o declarație pe propria răspundere ...

Angajatorul nea pus sa semnăm o declarație pe propria răspundere că suntem de acord cu prestarea orelor suplimentare conf art 120(2) din Codul muncii.
Multi am semnat această declarație.
În caz că nu vreau sa fac ore suplimentare nu sint obligat să vin la munca daca am semnat declarație.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 30 Aprilie 2025
Dacă ați semnat, atunci va trebui sa vb cu angajatorul ca nu.mai sunteţi de acord.
Verbal ii pot comunica angajatorului cînd pot îți fac ore suplimentare dacă am semnat declarație.
Declarația nu avea Nr de inregistrare cînd sa semnat.

Cornel Vasile a scris:

Dacă ați semnat, atunci va trebui sa vb cu angajatorul ca nu.mai sunteţi de acord.

Nu are relevanta ca nu are numar de inregistrare..importante sunt semnatura dvs si acordul dat.
Nu are relevanta ca nu are numar de inregistrare..importante sunt semnatura dvs si acordul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare obligatie Nexus11 Nexus11 La noi la firma se fac ore suplimentare cand este nevoie si vine cine poate la aceste ore.Persoanele care participa la aceste ore suplimentare sunt platite ... (vezi toată discuția)
Obtinerea de catre angajator a acordului salariatului pentru munca suplimentara rosu gheorghe rosu gheorghe cum pot fi interpretate : art.117,alin.(2) -munca suplimentara nu poate fi efectuata fara acordul salariatului,.... din codul ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu completarea formularelor pentru efectuare ore suplimentare? fbe fbe Sunt obligat sau nu ca si angajator sa completez/ semnez cu angajatul formulare pentru efectuare ore suplimentare sau pot merge pe acordul lui verbal? (vezi toată discuția)