avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit completare 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

completare 101

oameni buni sunt complet debusolata la completarea decl 101
am urmatoarea situatie:
impozit profit anual = 62690(rd.44 in decl 101)
la trim I impozit calc si declarat = 62619
la trim II -pierdere declarat 1433 imp minim
la trim III pierdere decl 2150 imp minim
la trim IV imp profit calc pe trim 21156 lei si declarat in 100 2150 lei la nivel trim III
va rog frumos niste indrumari pt decl 101
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 16:47, 12 Februarie 2010
Veti avea :

rd. 1 = 62.619
rd. 3 = 62.619 - adica doar ceea ce ati declarat cu titlu de impozit pe profit
rd. 5 = 5.733 - adica ceea ce ati declarat cu titlu de impozit minim .
Doar atat.
multumesc mult pt rsp,eu sunt nedumerita tare de ce nu am dif de impozit de 71 lei la rand 13.1 adica 62690 lei impozit anual - 62619 lei cat am la trim.I(pe trim II si III avand pierdere)
din cate stiu impozitul minim e platit si dus pe apa sambetei ,chiar daca pe total an depasesc minimul nu ramane de recuerat
credeti-ma,parca nu mai stiu nimic de cand cu acest 101,parca am innebunit de tot
Va propun sa "nu innebuniti". Am fi mai multi nebuni decat..
Asa este conceputa declaratia - in cazul aratat de dv. - va ramane de platit minimul, chiar daca pe tot anul ati platit minimul anual de 10 ori mai mult.

Puteti sa nu completati rd.9 si trimiteti declaratia prin posta , cu scrisoare cu valoare declarata. La primirea declaratiei Fiscului ii va fi mai greu sa v-o respinga, caci ar insemna sa faca corespondenta cu dv. Este adevarat ca nu este solutia legala, dar nici modul de completare indicat de Fisc nu este conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de completare declaratia 101 profit an 2009 consela consela la 31.12.2009 am urmatoarea situatie: impozit ptofit anual calculat cumulat =3869 transa impozit forfetar cf cifra afaceri 2008= 5733 imp profit trim I ... (vezi toată discuția)
Mod de completare declaratia 101 profit consela consela la sfarsitul anului 2009 am urmatoare situatie: impozit profit anual calculat cumulat=3869 transa impozit forfetar cf cifra afaceri 2008 =5733 imp profit ... (vezi toată discuția)
Mod de completare declaratia 101 lory_g lory_g Multumesc pentru ajutor in completarea declaratie 101 pentru o societate care obtine pierdere in 2009 astfel: -trim I-pierdere -trim II-pierdere( inregistrat ... (vezi toată discuția)