Buna ziua, astazi am fost anuntat telefonic de seful meu ca de la data de 15 sa ma prezint la alt loc de munca , alt serviciu decat cel la care am fost angajat in urma concursului pe post. Este a 2 -a oara in 8 luni cand sunt mutat fara delegare sau detasare nefiind intrebat de nimeni daca vreau sau nu si fara sa semnez vreun act aditional la c.i.m . E normal sa ma instiinteze telefonic sau trebuia sa primesc ceva in scris? In data de 15 am zi libera (dupa schimb de noapte) si poate voi fi plecat din localitate. Cu cate zile ar trebui sa ma instiinteze inainte si cum? Deja am obosit de hartuirile astora .....dar nu ma las..un rapsuns va rog sa stiu ce sa fac. Multumesc anticipat! Angajatorul este o primarie din secolul 21 aici in ...Romania!!
Orice modificare a unuia dintre elementele contractului individual de muncă în timpul acestuia executării impune încheierea unui act adiţional la contract, într-un termen de 15 zile de la data încunoştinţării în scris a salariatului, cu excepţia situaţiilor în care o asemenea modificare rezultă ca posibilă din lege sau din contractul colectiv de muncă aplicabil.