avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anuntarea angajatului in cazul schimbarii locului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anuntarea angajatului in cazul schimbarii locului de munca

Buna ziua, astazi am fost anuntat telefonic de seful meu ca de la data de 15 sa ma prezint la alt loc de munca , alt serviciu decat cel la care am fost angajat in urma concursului pe post. Este a 2 -a oara in 8 luni cand sunt mutat fara delegare sau detasare nefiind intrebat de nimeni daca vreau sau nu si fara sa semnez vreun act aditional la c.i.m . E normal sa ma instiinteze telefonic sau trebuia sa primesc ceva in scris? In data de 15 am zi libera (dupa schimb de noapte) si poate voi fi plecat din localitate. Cu cate zile ar trebui sa ma instiinteze inainte si cum? Deja am obosit de hartuirile astora .....dar nu ma las..un rapsuns va rog sa stiu ce sa fac. Multumesc anticipat! Angajatorul este o primarie din secolul 21 aici in ...Romania!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:25, 12 Februarie 2010
Orice modificare a unuia dintre elementele contractului individual de muncă în timpul acestuia executării impune încheierea unui act adiţional la contract, într-un termen de 15 zile de la data încunoştinţării în scris a salariatului, cu excepţia situaţiilor în care o asemenea modificare rezultă ca posibilă din lege sau din contractul colectiv de muncă aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional modificare program kittybutnariu kittybutnariu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: daca unui angajat i se modifica programul- deci este vorba despre o alta repartizare a timpului de ... (vezi toată discuția)
Modificare carte de munca karmenko karmenko Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati raspunsul la urmatoarea intrebare: este legal ca un patron sa poate modifica Cartea de Munca a unui angajat fara stirea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca Adytzu72 Adytzu72 Am fost instiintat printr-o adresa ca urmeaza sa imi desfasor actvitatea in alt compartiment. Am refuzat primirea acesteia si angajatorul m-a amenintat ca voi ... (vezi toată discuția)