avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general examen consultant fiscal 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

examen consultant fiscal 2010

examenul se va da pe 20-21 martie 2010 (cf. CCF). Ar putea cineva sa-mi spuna daca ma incadrez in conditia de 5 ani vechime ceruta de CCF, in conditiile in care in ultimii 5 ani am avut si 2 ani de ingrijire copil (deci CIM a fost suspendat)?
Cel mai recent răspuns: gabriela neamtu , utilizator 18:31, 15 Februarie 2010
Nu va incadrati in conditia impusa de CCF.
buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie:diploma de licenta am obtinut-o in 2006, dar vechime ca si contabil am 13 ani. ma incadrez in conditia CCF?
Din pacate raspunsul este tot nu, tb a avea minim 5 ani vechime in munca - studii superioare
multumesc mult.
Sa inteleg ca trebuie sa ai vechime activa ? Oricum, multumesc pentru timpul acordat si raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului administrator financia i(s) vero2014 vero2014 Buna ziua , una dintre cerentele de ocupare a postului de Adminstrastor Financiar I(S) la o scoala gimnaziala : [i]studii superioare absolvite cu ... (vezi toată discuția)
Examen de promovare in clasa vali.herea vali.herea Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt functionar public din anul 1999, in prezent pe postul de referent (contabil), grad profesional principal, ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)