avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie concediu prenatal (postnatal) respectiv ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie concediu prenatal (postnatal) respectiv crestere copil

Buna ziua!
Am un loc de munca cu norma intreaga si fara intrerupere la o societate dar am mai primit si o indemnizatie de cenzor de la o alta societate.
Intrebarea este daca se tine seama la calculul indemnizatiei de prenatal(postnatal) respectiv a indemnizatiei de crestere copil si de venitul primit ca cenzor si cum se procedeaza in acest caz. Mentionez ca urmeaza sa nasc in luna mai deci intru in prenatal in martie si am fost cenzor la societatea respectiva pana in luna ianuarie inclusiv.
Va multumesc !
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ancalilis , utilizator 10:13, 13 Februarie 2010
Veniturile obtinute in calitate de cenzor consider ca sunt de natura profesionala si intra in calculul CIC
In ce baza primiti indemnizatia de cenzor? Ce fel de contract aveti?
Sunt colaborator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca și indemnizație de creștere copil Sinzimsw Sinzimsw Buna ziua , dacă am doua locuri de munca,la unul sunt angajata din Aprilie 2018 iar la unul din 09 Ianuarie 2020.Sunt însărcinată și urmează sa intru in ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul indemnizatia cic 85% ARES99 ARES99 Buna ziua Sotia mea urmeaza sa nasca pe 15.11.2009, este in prenatal din 01.10.2009 si urmeaza sa intre in cic pe 04.02.2010; in calculul indemnizatiei pt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie conform legii mai 2019 Maya04 Maya04 Buna ziua! In prezent sunt in CCC pana in martie 2020. Urmeaza sa nasc al doilea copil in mai 2020. Daca din CCC intru direct in concediu pentru sarcina ... (vezi toată discuția)