avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs la sentinta irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs la sentinta irevocabila

Am primit o sentinta nefavorabila referitoare la acord tacit dar, desi oug 27/2004 prevede ca sentinta este irevocabila, judecatorul mi-a dat drept de recurs in 15 zile. Am depus cererea de recurs si acum astept.
Banuiesc ca la primul termen consilierii partii adverse vor solicita exceptie si respingerea recursului.
Cunoaste cineva un caz asemanator (preferabil in care s-a respins exceptia) si daca da, cum s-a procedat?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:19, 7 Noiembrie 2006
recursul este o cale extraordinara de atac si se promoveaza impotriva hotararilor irevocabile.
Zau?
cred ca este o greseala.........nu se poate ataca cu recurs o decizie irevocabila.....vezi art.299 alin.1 C.proc.civ.
corect, hotararile definitive se ataca cu recurs.
A fost o confuzie de termeni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Compunerea instantei Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Am o hotarare irevocabila, pronuntata de tribunal in prima instanta si in complet format dintr-un singur judecator. Nu mi se pare OK ca un complet format ... (vezi toată discuția)
Recurs Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Va rog să-mi explicati ce se intelege prin aceasta idee- Recursul este conceput ca o cale de atac extraordinară ce nu are caracter ... (vezi toată discuția)