avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... suspendare, lichidare, dizolvare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

suspendare, lichidare, dizolvare firma

buna ziua
se poate lichida, suspenda... o firma a carui asociat a decedat?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:49, 13 Februarie 2010
anysya a scris:
se poate lichida, suspenda... o firma a carui asociat a decedat?

Buna ziua,
Defunctul asociat ( unic ? ) nu are mostenitori ?
Suspendare nu se mai poate.
dizolvare , lichidare si radiere da
exista mostenitori, dar nu dpv legal deoarece nu au facut taxa de succesiune. in cazul in care se va face taxa de succesiune se va mosteni si societatea, daca mostenitorii nu doresc aceasta?
V-am raspuns
dizolvare lichidare radiere
In eventualitatea unei colaborari puteti sa ma contactati
Acum nu se mai poate face suspendarea. Daca mostenitorii nu doresc sa mai fie introdusa la succesiune se poate face dizolvare, lichidare, radiere, cunform legii.
Succes!

Alte discuții în legătură

Proprietar firma decedat adrianch adrianch Buna ziua! Am si eu nevoie de putin ajutor, daca imi puteti oferi niste raspunsuri sau modalitati de rezolvare. Problema sta in felul urmator: O firma ... (vezi toată discuția)
Despre inchederea unei firme combinat cu o succesiune Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua, Daca din 2 asociati al unui SRL, unul a murit, iar urmasul lui nu accepta mostenirea,renunta la el printr-o declaratie scrisa la notar, poate ... (vezi toată discuția)
Unic asociat decedat, se poate cere lichidarea societatii de catyre administrator? Evaluator Petrescu Cezar Evaluator Petrescu Cezar Sunt administrator la o societate al carui unic asociat, persoana straina, a decedat anul trecut. Fiul lui nu vrea sa mai raspunda la emailurile mele (singura ... (vezi toată discuția)