avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... TEST POLIGRAF
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

TEST POLIGRAF

Buna seara, am un prieten, care a fost prins luand mita o suma de bani, in urmare seful lui a dispus ca acesta sa fie testat cu detectorul de minciuni.

va intreb acum pe voi cei care poate ati mai trecut prin chestia asta... cum se poate face ca testul sa iasa bine.

intelesesem ceva cu diazepam , extraveral etc..
daca stiti ceva ar fii binevenit
o seara buna va doresc
pai problema e ca mai vreau sa fac un test sa demonstrez ca ceea ce zic este adevarat si imi este frica sa nu il pic din nou. nu stiu ce sa fac :(
Incercati sa demonstrati ca ceea ce spuneti dvs. este real prin alte mijloace de proba, insa decizia va apartine, dvs. stiti mai bine daca vreti sa il sustineti sau nu, eu personal sunt impotriva lui.
totusi am si eu o intrebare,daca ai acceptat sau ai zis ca esti de acord cu testarea poligrafului si pe urma te razgandesti, ce se intamplă???
:offtopic:Interventie moderator.
@PLAYBOY4EVER2009
Am rugamintea sa deschideti un topic nou cu intrebarea dvs.
Voi proceda la inchiderea acestuia, deoarece prezentul topic este deschis din data de 12. febr.2010 si orice topic mai vechi de 3 luni trebuie inchis.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)
Detectorul de minciuni ContSters212534 ContSters212534 Am auzit multe despre el dar vreau sa va intreb, totusi, in cazul in care el este solicitat de catre politie - merita efectuat ?, chiar daca esti complet ... (vezi toată discuția)