avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare definitiva si irevocabila!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare definitiva si irevocabila!

Am hotarare definitiva si irevocabilade punere in posesie a 1ha teren cu vegetatie forestiera dupa tatal meu care a fost improprietarit conf.legii 187/1945 fiind veteran de razboi.
Aceasta hotarare poate fi atacata? Si de cine?
Comisia locala, comisia judeteana sau ocolul silvic?
Si care este termenul limita de punere in posesie.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:57, 13 Februarie 2010
Nu mai are cine sa atace acea hotarare, astfel incat, va adresati la primaria unde se afla imobilul obtinut, atasati o copie dupa titlu si cereti punerea in executare a acesteia.
In caz de refuz, faceti plangere panala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti, memoriu la procurorul general, etc.
pana la urma, veti reusi, daca e posibila punerea in executare a hotararii judecatoresti!:stunned:
Hotararea irevocabila nu mai poate fi atacata decat in cazuri exceptionale prin caile extraordinare de atac, si numai de catre partile implicate in proces careia le este opozabila.
Va adresati Primariei cu o cerere de punere in executare, daca nu, faceti plangere penala impotriva debitorului obligatiei de "a face". ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 187/1945 mirel.petcu mirel.petcu Am o nelamurire daca cineva pote sa ma lamureasca va rog respectuos.Conform acestei legi participanti la cel de al dilea razboi mondial au dreptul la o ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a semna procesul verbal de punere in posesie kgkg kgkg In baza unei reclamatii a unei peroane validata in baza legii 18 / 1991 cu suprafata de 0,50 ha vegetatie forestiera, adresata institutiei prefectului si ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva irevocabila fond funciar Dana Maria Corneanu Dana Maria Corneanu Am o hotarare definitiva irevocabila si executorie de punere in posesie si eliberare titlu de proprietate pt. un teren intravilan. Am transmis hotararea si o ... (vezi toată discuția)