sunt un tanar de 20 de ani anul trecut am avut un accident rutier eu eram soferul ne indreptam spre casa eu cu doi prieteni pe drum inainte de o curba am fost orbit de o masina ce venea din sens opus dupa ce a trecut masina am intrat in curba am pierdut controlul masini si ne-am izbit de un copac eu am avut clavicula fracturata cel din fata dreapta a suferit mici zgarieturi iar cel din spate e mai grav sa lovit rau la cap a fost la medicina legala ia dat peste 60 de zile de ingrijiri medicale si ca ia fost pusa viata in pericol akum a inceput urmarirea penala in potriva mea as vrea si eu sa imi sp va rog frumos cam cum sar termina sau ce pot sa patesc va multumesc
Situatie neplacuta pentru dvs
De preferat sa realizati o impacare cu cel care a suportat consecintele neplacute ale evenimentului,mai ales daca documentele medicale atesta necesitatea acordarii de peste 60 zile ingrijiri medicale.
Conform dispozitii in vigoare incadrarea nu va este favorabila
Angajati avocat care poate sa coroboreze faptele cu probele cat mai favorabil dvs.
Cel mai bine inca din faza UP angajati un avocat sa va reprezinte. Fapta comisa este infracţiunea de vătămare corporală din culpă, prev.de art.184 alin.2 şi 4 Cod penal.Peste 60 zile ingrijiri medicale nu se mai poate retrage plangerea,trebuie stabilita vinovatia sau nevinovatia conducatorului auto.
Nu confunda zilele de ingrijire medico legale cu zilele de spitalizare si traumele ulterioare.
Exista si posibilitatea obligării asiguratorului de răspundere civilă la plata daunelor morale.
Succes!
Daca aveti martori care sa confirme ca intradevar ati fost orbit de farurile unei masini, e un punct castigat pentru dvs.Consultati un avocat ca sa va indrume cum sa va faceti apararea si sa propuneti probe.Cu cat mai repede, cu atat mai bine.
In suituatia in care va aflati,importante vor fi probatoriile administrate pentru a dovedi ca ati fost orbit de un alt autoturism,este vorba in aceasta situatie despre proba cu martori,..De asemenea este necesara efectuarea unei expertize tehnice care sa stabileasca dinamica producerii accidentului,inclusiv in variata aratata de dvs.,cea in care ati fost orbit de o lumina a altui autoturism.
Cred de asemeni ca ar trebui sa ajutati material victima lovita si aceasta sa arate acest lucru in mod expres,inclusiv faptul ca nu arsolicita eventual, despagubiri civile in urma accidentului produs.
Finalul procesului este condamnarea cu suspendare executarii inchisorii pedepsei si anularea permisului de conducere care se redobindeste dupa ce trece un an de la ramanerea definitiva a hot.jud.
dupa cum au mentionat si colegii mei nu mai este posibila impacarea dar puteti despagubi victima ceea ce va adice un punct bun la despagubirile fixate de instanta .
sugestia ca sa demonstarti in instanta ca ati fost orbit de faruri nu tine.teoretic desteptul ala a creat starea de pericol dar art.de lege va trimite la conduita preventiva
Accident rutier...
kino
Buna ziua as avea si eu o intrebare,dar inainte de a va adresa intrebarea trebuie sa va explic situatia prin care trec.
Am avut un accident rutier in care eu ... (vezi toată discuția)