avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere divort de comun acord

Buna ziua!
Poate posta cineva exact o cerere de divort de comun acord? am tot cautat pe alte siteuri dar nu am gasit decat vag ce trebuie sa contina si nu sunt lamurita...
Plus ca nu stiu care sunt toate actele care-mi trebuie pt. divort si ce timbre (judiciare?) si unde trebuie sa le platesc,unde sa le depun.
As vrea sa termin totul cat mai repede si luni sa merg sa depun actele. Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: saraf , utilizator 20:53, 13 Februarie 2010
multumesc pt informatii, Simonette!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord laurainaveronica1983 laurainaveronica1983 As dori sa aflu detalii despre cum se procedeaza si ce acte sunt necesare in cazul nunui divort de comun acord. Mentionez ca eu am buletinul in sectorul 6, iar ... (vezi toată discuția)
Model intimpinare ro_red_rosu ro_red_rosu Buna ziua, Trebuie sa depun intimpinare la judecatorie pentru divort comun acord, sotul e reclamant si eu parat, si nu stiu cum sa o formulez. Va rog , ma ... (vezi toată discuția)
Divortul de comun acord fara copii sau partaj alecomsrl alecomsrl Buna ziua. as dori sa stiu daca se poate care este procedura(actele care se depun si unde) la divortul de comun acord fara copii si fara bunuri de impartit si ... (vezi toată discuția)