multumesc anticipat
am cumparat o masina 'pe incredere' cum se spune
in sensul ca am facut contractul de v-c si semnat +fisa de inmatriculare, am primit talonul si o cheie si promisiunea ca luni sau marti primesc cartea si radierea si ce mai trebuie
as avea motive sami fac griji in conditiile in care contractul in original este la mine "semnat" si ca legea spune ca radierea se face OBLIGATORIU in max 30 de zile de la "vanzare"???
Puteti sa-l actionati in judecata pentru ca instanta sa emita o hotarare prin care sa consfinteasca/sa tina loc de act de vanzare cumparare.Actiunea se numeste actiune in constatare si se timbreaza la valoare.Solicitati in actiune cheltuieli de judecata ca sa recuperati suma cheltuita.Cu hotararea pe care o veti primi veti putea sa radiati acel autovehicul.Radierea se poate face oricand .Trebuie insa sa-i trimiteti vanzatorului o notificare in prealabil/inainte de a intenta actiunea.
1-copie dupa act instrainare(factura/contract vanzare-cumparare)
2-copie certificat atestare fiscala eliberat in vederea intocmirii actelor de transfer drept de proprietate
3-copie CI/BI
Atentie la precizarea referitoare la primirea unei singure chei
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere masina
viorel33
Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)