avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari de sanatate

in cazul in care unul dintre soti este somer, iar celalalt nu lucreaza, sotul care nu lucreaza beneficiaza de coasigurare de sanatate pe baza faptului ca sotul este somer? multumesc, helga lupan.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:12, 13 Februarie 2010
Daca beneficiaza de somaj este persoana asigurata conform Art. 213. - (1) din Legea nr. 95 din 2006- Urmatoarele categorii de persoane beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei:
e) persoanele care beneficiaza de indemnizatie de somaj;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare de sanatate in caz de sarcina si lauzie miruna82 miruna82 Buna ziua! Am urmatoarea problema: am fost angajata cu contract de munca pe perioada determinata si intre timp am ramas insarcinata. Din luna august am intrat ... (vezi toată discuția)
Copii coasigurati Milioaralau Milioaralau Exista un temei legal pentru ca un copil sa fie coasigurat? (vezi toată discuția)
Coasigurat krys_xndr krys_xndr Buna ziua, Am o nelamurire. Sunt insarcinata si nu mai lucrez de o luna de zile. La spitalul privat unde vreau sa nasc se cer urmatoarele: *[i]Toate ... (vezi toată discuția)