avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

referitor la un referent cultural-personal contractual in cadrul unei primarii totodata instructor muzical coregrafic al ansamblului folcloric de amatori din localitate---in ce masura il avantajeaxa absolvirea unei facultati specializare pedagogie muzicala in conditiile in carea in facultate s-a studiat folclor cultura traditionala instrument etc?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 08:21, 14 Februarie 2010
Depinde din ce perspectiva priviti avanajele. Consider ca avantajul primordial consta in ridicarea nivelului educational printr-o forma superioara de pregatirea profesinala si specializare, necesare indeplinirii cu succes a profesiei alese. Daca va ganditi la partea materiala, cred ca acesta trebuie legata in primul rand de aptidudinile fiecaruia si performantele profesionale si mai putin sau nicidecum de "sferele de influenta" sau diplome dobandite de dragul obtinerii sau mentinerii "avantajalor".
daca exista posibilitate transformarii postului din cel ocupat de pers cu studii medii in cel ocupat de pers cu studii superioare, avantajul este evident si in plan personal si in plan material.. dar in conditiile actualului buget, e posibil sa nu existe in acest an posibilitati.. dvs aflat la fata locului ar trebui sa stiti mai bine.. multa bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am absolvit facultatea de-pedagogie muzicală, ciclul ... FeliciaFlorica FeliciaFlorica Bună ziua. Am absolvit facultatea de-Pedagogie muzicală, Ciclul 1 și doresc să ocup un post did.aux în învățământ cu studii superioare de asistent ... (vezi toată discuția)
Loc de munca tum tum sunt referent cultural la o primarie. se vehiculeaza disponibilizari in sectorul administratiilor locale. cum as putea lupta contra unei astfel de masuri daca ... (vezi toată discuția)
Incadrare post biliotecar comunal herchea catalin herchea catalin sunt angajat bibliotecar la o primarie comunala din anul 2006 pe post cu studii medii.In anul 2008 am absolvit cursurile facultatii \"Universitatea Gheorghe ... (vezi toată discuția)