avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc de munca

sunt referent cultural la o primarie. se vehiculeaza disponibilizari in sectorul administratiilor locale. cum as putea lupta contra unei astfel de masuri daca m-ar viza tinand cont ca anumite persoane ar spune ca o primarie ar putea functiona fara acest domeniu. ar fi posibil ca o comunitate sa renunte la identitatea sa culturala?mentionez ca tot eu sunt instructorul ansamblului de amatori din localitate. cum as putea lupta si aduce argumente care sa ma avantajeza. in afara de faptul ca am datorii catre banci si doi copii aceasta meserie este viata mea.
Cel mai recent răspuns: tum , utilizator 10:07, 28 Iunie 2010
Buna ziua !
In situatia in care chiar se intampla aceasta, singura solutie juridica este sa atacati decizia in instanta. Pana atunci, consider ca ar fi bine sa discutati deschis, transant si ...diplomatic cu factorii decizionali, pentru a le explica situatia.
Cu stima !
Din pacate problemele personale nu primeaza in fata nepriceperii conducatorilor nostri, in caz de restructurare singura lupta este in instanta de judecata dar in conditiile date e greu ca sa puteti castiga pentru ca primaria daca recurge la aceasta concediere, nu o face pentru a scapa de dvs.(cred?), o face nevoita de contextul actual.
Bafta multa.
multumesc. mai am o mentiune. sunt singura persoana la nivel de oras care se ocupa de activitatea culturala. in cadrul primariei mai este o doamna care se ocupa de biblioteca. primarul este o persoana care pune accent pe viata culturala si pe folclor in general. ar putea fi totusi constrans sa renunte la singurul post de ref cultural la nivel de oras. mentionez ca ansamblul pe care il conduc are rezultate obtinute la diferite manifestari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare deidei deidei referitor la un referent cultural-personal contractual in cadrul unei primarii totodata instructor muzical coregrafic al ansamblului folcloric de amatori din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de conducere pentru bibliotecar responsabil sanda1956 sanda1956 Legea bibliotecilor stipuleaza ca biblioteca publica fara personalitate juridica este condusa de un bibliotecar responsabil- care este asimilat cu functia de ... (vezi toată discuția)
Consilier primar danaen danaen 2 ani vechime pe postul de consilier primar - facultate - Administratie publica terminata - constituie vechimea minima necesara in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)