avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pentru constructia unei case fara fundatie ,,pe piloni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pentru constructia unei case fara fundatie ,,pe piloni .

Buna ziua, varog frumos, vreau sa-mi construesc o casa pe piloni, din lemn , este constructie usoara. Va rog mult ,vreau sa stiu daca pentru astfel de constructie trebuie proiect,si tot atat de multe aprobari.Va multumesc frumos, si va doresc multa dragoste,,sa fiti iubiti.
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 12:27, 14 Februarie 2010
Da, fiind vorba despre o constructie "permanenta" este nevoie de autorizatie de construire si de toate documentele necesare exact ca si in cazul unei case din alte materiale ce par mai durabile.
Da, si pentru aceasta constructie trebuie proiect si toate avizele, ca pentru orice alta constructie.
Nu conteaza daca este provizorie sau definitiva-"permanenta"(si pentru chioscuri trebuie aprobare!)
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
doina_manuela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie provizorie bodovirgil bodovirgil buna ziua.am o nelamurire.am un teren de suprafata mica,aproz.300mp,in zona de deal,si vreau sa fac o constructie provizorie,ceva usor din osb si alte ... (vezi toată discuția)
O sera cucu_bau cucu_bau O sera (unde se vor planta flori) are caracterul unei constructii temporare sau permanente? va multumesc pentru eventualele raspunsuri. (vezi toată discuția)
Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)