avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DOSAR : fond succesiune la judecatoria neamt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DOSAR : fond succesiune la judecatoria neamt

dupa decesul mamei in 2008 nu am facut succesiunea in termen deoarece nu ne am inteles; acum fratele care locuieste in casa unde a locuit mama a introdus actiune pt succesiune la judecatorie(dupa un an si 4 luni). ce se intimpla daca trimit procura de reprezentare la judecatorie fratelui care locuieste in casa stramoseasca?
Cel mai recent răspuns: ana cata , utilizator 18:22, 15 Februarie 2010
ce sa se intample???? va reprezinta! hotararea care se va pronunta oricum va este opozabila iar cotele ce se vor stabili de instanta sunt cele legale deci, chiar daca-i dati procura, chiar daca nu-i dati.. tot asa aveti dreptul la masa scucesorala.. multa bafta:)
Multumesc dom Petre.
ca sa tin cont de faptul ca legea e o bariera peste care sar dulaii, pe sub care trec cateii si de care se impiedica boii va rog sa precizati daca mai trimit procura fratelui daca nu ma duc la judecatoria P Neamt - la prima infatisare - sau astept hot judecatoreasca?
multumesc pt sfat
Vasile!
Da,trimiteti procura fratelui dvs daca veti sa va reprezinte el interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pe rol la judecatorie pentru partaj Vasile MARIAN Vasile MARIAN am primit citatie de la judecatoria Neamt pentru partaj succesoral cu fratele pe 22 feb; ce se intimpla daca nu ma duc? mama a decedat in 2008 si nu am facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune si divort m-lisa m-lisa Buna ziua, Am 2 probleme: succesiunea si divortul fratelui meu 1. Succesiunea :-/ Tatal nostru a decedat in 2004. Mostenitori in viata 3 copii si sotia ... (vezi toată discuția)
Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)