avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar,art 215 cp,inselaciune...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar,art 215 cp,inselaciune...

buna ziua,daca poate cineva sa imi dea un raspuns ,o varianta la problema mea.
acum 2 ani,am primit o suma de banii dupa ce am schimbat 100 euro(de la o persoana din gara care a disparut la scurt timp),iar cu lei care i-am luat am fost si am cumparat un telefon de la cineva,kare a constatat k banii sunt falsii si a chemat politiaacum am dosar facut,pt inselaciune.exista vreo varianta??sa ma inteleg cu asa zisa parte vatamata,ar putea sa isi retraga declaratia,acum dupa ce a dat-o?sau ce imi recomandati,multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:27, 15 Februarie 2010
Va confruntati cu o situatie speciala,in care,daca nu desfasurati demersuri concrete fata de autoritati ,puteti suporta consecinte defavorabile dvs.
In raport de statutul dvs actual,comunicati urgent rudelor din tara ,sa angajeze avocat care sa va reprezinte si sa va apere interesele.
In baza eventualelor documente instanta poate constata realitatea si temeinicia motivului care va impiedica sa va prezentati la termen.
Constientizati situatia delicata si solicitati angajare de aparator pentru a preintampina neplacerile cauzate de o hotarare defavorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu care este avocatul din oficiu care reprezinta? Bianca 20 Bianca 20 Intrun proces penal mi sa zis ca imi ofera avocat din oficiu si peste 3 zile incepe procesu cum aflu care imi este avocatu din oficiu? Si cum procedez cand ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se incadreaza fapta? burgcrist burgcrist Sint angajat la o societate si am facut un transfer (intra in atributiile de servici) cu premeditare de la o pers fizica X catre alta pers fizica Y, fara ca ... (vezi toată discuția)
Modificarea in monitor of al art 182 privind intelegerea intre parti GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma lamuriti daca schimbarea ce va intra in vigoare pe 26 noi asupra art 184 vatamare corporala din culpa,are efect si asupra art 182 vatamare ... (vezi toată discuția)