Buna ziua! Nasa mea a deschis o succesiune dupa decesul sotului ei in 1996 in care s-a impartit o garsoniera astfel: ea 5/8, Laurentiu 1/8, Doina 1/8, Gheorghe 1/8. Cei trei cu cote de 1/8 sunt copii defunctului cu prima sotie. Nasa mi-a vandut cota ei de 5/8.
Am descoperit ca mai erau si alte terenuri pt care trebuia sa se dezbata succesiunea, trecute pe un titlu de proprietate emis in 1993 al carui titular era defunctul. Fetele de la notariat zic ca nasa mea va mosteni acele terenuri tot in cota de 5/8. Este adevarat?
Raspunsul este afirmativ si va trebui sa se adreseze aceluiasi notar pentru intregirea succesiunii(ma refer la bunurile care fac parte din masa succesorala neluata in considerarea)
Se poate la deschiderea pentru intregirea succesiunii sa se intocmeasca un act de partaj in care nasa mea sa isi primeasca celelalte cote ( in total de 3/8) de la garsoniera si sa le lase lor cota ei de 5/8 din acele terenuri?
Bunuri comune
vali_085
Buna dimineata!Pentru dezbaterea unei succesiuni am solicitat o copie a tilului de proprietate al defunctului.Pe copia titlului de proprietate am observat ca a ... (vezi toată discuția)