Buna ziua,
As vrea sa stiu ca medic stomatolog cum este mai avantajos din punct de vedere al taxelor si impozitelor pt. mine:
1 sa ma angajez cu carte de munca
2 sa inchei un contract de colaborare cu un alt CMI (conventie civila de prestari servicii)
3 sa inchei un contract de inchiriere intre CMI meu si celalalt CMI
Precizez ca am infiintat CMI dar vreau sa profesez in alta localitate decat sediul declarat.
Multumesc
1.-parerea mea este ca ar trebui sa ramineti si cu CMI si daca puteti sa mai faceti venituri suplimentare pentru care sa plateasca altcineva impozitele, este chiar o afacere buna!
2.aveti in obiectul de activitate si inchirieri de spatii.
3.puteti sa deschideti un punct de lucru secundar sau sa va radiati acest sediu si sa declarati altul!
laur67
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.