avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... angajat, colaborator sau cabinet medical individual
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

angajat, colaborator sau cabinet medical individual

Buna ziua,
As vrea sa stiu ca medic stomatolog cum este mai avantajos din punct de vedere al taxelor si impozitelor pt. mine:
1 sa ma angajez cu carte de munca
2 sa inchei un contract de colaborare cu un alt CMI (conventie civila de prestari servicii)
3 sa inchei un contract de inchiriere intre CMI meu si celalalt CMI
Precizez ca am infiintat CMI dar vreau sa profesez in alta localitate decat sediul declarat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: B.E.C. ARION , Consultant fiscal 22:01, 15 Februarie 2010
1.-parerea mea este ca ar trebui sa ramineti si cu CMI si daca puteti sa mai faceti venituri suplimentare pentru care sa plateasca altcineva impozitele, este chiar o afacere buna!
2.aveti in obiectul de activitate si inchirieri de spatii.
3.puteti sa deschideti un punct de lucru secundar sau sa va radiati acest sediu si sa declarati altul!
laur67

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu o firma externa - cum pot face sa evit pfa? sabrina_ionescu sabrina_ionescu Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un sfat referitor la cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Vreau sa incep o colaborare cu o ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare andreibaceanu andreibaceanu unde se depun contractele de colaborare intre o firma si o persoana fizica (vezi toată discuția)
Colaborare intre srl si cmi? bahaus bahaus Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in ... (vezi toată discuția)