avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

am si eu o problema va rog daca puteti sa ma ajutati,in urma cu 7 ani a decedat mama,in urma cu un an a decedat si tata,iar unchii mei au deschis succesiunea prin judecatorie,in care eu figurez ca parat.As avea si eu doua intrebari:de ce au deschis succesiunea prin judecatorie si cum pot sa fac ceva sa o aman?Am uitat sa mentionez ca nu sunt in tara si in data de 24.01.10 sunt citata la judecatorie iar eu nu pot ajunge la aceasta data in tara.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:54, 15 Februarie 2010
buna ziua.
unchii dvs. nu au vocatie succesorala la succesiunea parintilor dvs .
probabil profita de faptul ca nu sunteti in tara si vor incerca sa va scoata strain de succesiune prin neacceptare .
sfatul meu este sa va prezentati in instanta la termenele procesuale sau sa va angajati un avocat .
buna ziua!
cel mai indicat este sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele in acest dosar, pentru a evita posibilele neplaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept succesoral georgeion georgeion Sotia are drept de succesiune asupera mostenirii din partea sotului decedat in conditiile in care la sotul nu a avut deschisa succesiunea dupa parintii ... (vezi toată discuția)
Mostenire si contract c-v cu probleme mery1002 mery1002 Mama a decedat in anul 1956, iar tata in 1982. Dupa decesul tatalui s-a facut succesiunea si din 6 frati, doar doi am acceptat succesiunea (eu si un nepot de ... (vezi toată discuția)
Mostenire irinacornelia irinacornelia buna ziua ! am nevoie de un raspuns de la dvs,va rog mult.Bunica mea a decedat acum 6 ani.A avut 2 copii,unul nerecunoscut si trecut pe numele ei de fata* si ... (vezi toată discuția)