avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizii de suspendare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizii de suspendare cim

In cazul in care salariatii inregistreaza 1 zi de concediu fara plata, trebuie intocmita si operata in carnetul de munca decizia de suspendare a cim-ului? ............... efectivul personalului societatii find de 2300 angajati.....
Cel mai recent răspuns: a&a , utilizator 13:47, 15 Februarie 2010
adica toti cei 2300 de salariati au avut 1 zi concediu fara plata?
Nu.
Salariatul va face cerere de fara plata pe care o va aproba conducerea.
Aceasta cerere se pune in dosarul de personal al salariatului iar in pontaj in ziua respectiva se trece CFP.
La plecarea salariatului din unitate (adica la incetarea raporturilor de munca) se va specifica ca in perioada lucrata a avut X zile de concediu fara plata.
multumesc pt raspuns.

deci, sa inteleg ca nu trebuie operata decizia de suspendare cim pt fiecare zi de fara plata inregistrata???...itm-ul din Constanta (ca sunt din CTA!!!) asa ne cere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata kittybutnariu kittybutnariu Buna ziua, Am un salariat care doreste 15 zile concediu fara plata. Treabuie sa fac decizie de suspendare pe care sa o inregistrez la ITM? Multumesc (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Daliborka Daliborka Buna ziua, daca un angajat isi face cerere pt concediu fara plata este obligatoriu sa fie operata si suspendarea in revisal? (vezi toată discuția)