avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie

Buna ziua
m-am casatorit in urma cu 24 de ani, intre timp mi-a murit sotul, intentionez sa ma casatores. Ma intereseaza daca beneficiez de banii de la primarie pentru cei casatoriti?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 14:20, 15 Februarie 2010
Daca va referiti cumva la acel ajutor in valoare de 200 de euro (nu cred sa se fi schimbat ceva in acest sens),raspunsul este NU,deoarece fiecare dintre viitori soti trebuie sa se afle la prima casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie "in secret" niq67 niq67 Problema mea este urmatoarea: Vreau sa ma insor in secret cu o fata, eu am 18 ani,ea are 19,si vrem sa facem asta in secret. Stie cineva daca putem face ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege 396/2006 - acordare 200 euro tineri casatoriti kyky_micky kyky_micky Buna ziua, Daca unul dintre tineri a mai fost casatorit, a divortat si se recasatoreste cu cineva care nu a mai fost casatorit (cel divortat nu a beneficiat ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se plateste ajutorul pentru tinerii casatoriti? aura_me2003 aura_me2003 buna seara.sint mama unei mirese .casatorite in ianuare 2010,iar atunci la starea civila si-au depus dosarul (ea si sotul ei),pentru ajutorul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)