avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atestare avocat AGA/decizie asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atestare avocat AGA/decizie asociat unic

Buna ziua,

Pentru o suspendare de activitate la un SRL, as dori sa stiu daca la Reg Com Bucuresti este necesar ca hot Aga sau decizia asociatului unic sa fie atestate de un avocat (sa ii dea data certa??) sau doar semnate de asociati e suficient..

Am inteles ca actele trebuie puse intr-un dosar intr-o anumita ordine?? si numerotate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 15:34, 15 Februarie 2010
E ok daca HAGA e semnata de asociati sau decizia de asociatul unic.
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
Gabriela Mihai, Avocat
Pentru hot AGA sau Decizie asociat unic, trebuie sa faci si o Anexa cu contoarul de cuvinte.
Asa este, actele trebuie puse intr-un dosar cu sina, incepand cu cererea de inregistrare mentiuni, hot. AGA, celelalte inscrisuri si evident imputernicirea celui care reprezinta soc. la ORC. Actele se numeroteaza de la ultimul act(pag. 1) catre primul act( hot AGA).
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen opozitie hotarare aga Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care eu, tert de o societate, doresc sa atac o hotarare aga/decizie asociat unic prin care s-a stabilit sediul societatii intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cipry_blue cipry_blue Buna ziua! Revin cu o intrebare legata de firma. am reusit sa ma pun la punct cu situatia financiara a firmei dar acum v-as ruga sa ma indrumati prin a imi ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unui nou cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC? Mentionez ca am deja un [b]Act ... (vezi toată discuția)