avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pot solicita instantei o copie a dosarului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pot solicita instantei o copie a dosarului

in conditiile in care procesul se desfasoara in alta localitate ,decat localitatea mea de domiciliu pot solicita in scris instantei sa-mi trimita prin posta o copie a dosarului ,la care sa pot plati contravaloarea copiilor si a cheltuielilor cu trimiterea acestora ?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 23:04, 20 Decembrie 2006
nu. Dar daca mergi acolo poti sa-l xeroxezi cu taxele de rigoare.
De fapt poti solicita si ce vrei tu dar nu cred ca-ti va aproba:(
sau poti mandata pe cineva sa faca acest lucru - adica sa mearga la instanta si sa faca copie dupa actele din dosar.
Mai bine te imbolnavesti de o gripa acuta,galopanta si comunista si sigur o sa-ti aprobe.:D
Oricare ar fi calea, faceti precizarea expresa ca doriti copii simple. Insistati asupra acestui aspect pentru ca, de obicei, vi se solicita cca 3 lei/pagina, tarif corespunzator copiilor legalizate.
MULTAM FAIN celor ce mi-au raspuns si sarbatori fericite

Alte discuții în legătură

Plata fotocopii xerox Narcisa_ Narcisa_ Am fost la parchet, m-am uitat printr-un dosar, si apoi am facut cerere pentru eliberare fotocopii de pe paginile pe care le-am mentionat in cerere. Am primit ... (vezi toată discuția)
Pot cere politiei o copie de pe integ dosarul? valyd11 valyd11 In calitate de pagubit (reclamant) pot cere politiei copie xerox de pe intreg dosarul? Dosar ce cuprinde: - declaratia mea - fisa de 112 - raportul ... (vezi toată discuția)
Pretentii - cheltuieli de judecata ni_leta ni_leta Buna ziua Revin cu o intrebare: actiune in pretentii - cheltuieli de judecata pe cale separata. In cheltuieli in afara de taxa de timbru, onorariu avocat, ... (vezi toată discuția)