avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare in valuta

Pentru o firma de selctie si plasare forta de munca in strainatate, daca serviciul isi are efectul in strainatate, pot factura in valuta? Cred ca e similar cazului agentiilor de turism. Conform carui act normativ se poate face asa ceva, si daca e legal sa procedez asa. De asemenea, daca facturez in valuta pot incasa factura in valuta respectiva? Dar in cazul in care factura este in lei, pot s-o incasez in alta valuta? Multumesc tuturor care incearca sa-mi dea un raspuns.
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 22:42, 30 Decembrie 2006
intra pe www.bnr. ro la legislatie si gasesti acolo regulamentul valutar nr. 4 din 1 aprilie 2005
sper sa te lamuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cash factura in euro mariusf09 mariusf09 Buna seara, Care este suma maxima pe care o pot plati prin casa pentru o factura in euro? multumesc. (vezi toată discuția)
Plata facturilor in euro. niko 94 niko 94 Administratorul vrea sa plateasca facturile primite de la furnizorii din Romania in euro, facturile primite sunt in lei. Se poate plati in euro daca facturile ... (vezi toată discuția)
Decontari in valuta camicami camicami Problema mea este urmatoarea :societatea ptr.care lucrez ,livreaza cherestea catre o societatea inregistrata fiscal in Romania,cu cod tva RO,societate ce ... (vezi toată discuția)