avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mentiune CAEN la punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mentiune CAEN la punct de lucru

Buna ziua,
Am primt un control de la primarie si habar nu avem ca ne trebuie o autorizatie de functionare si de la ei. In vederea autorizarii, ne-au cerut sa avem in certificatul constator de la punctul de lucru inca un cod caen pe care il avem deja in lista obiecteler de activitate secundare din actul constitutiv. Intrebarea mea este de ce acte am nevoie la Registrul comertului avand in vedere ca nu este extindere de obiect .....
Am cautat pe site ul lor dar din pacate nu imi dau seama...#-o

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: twistedmind , utilizator 09:53, 16 Februarie 2010
Pentru a mai autoriza un alt cod CAEN, ai nevoie de declaratia model 3 (pe aceasta declaratie vei mentiona atat obiectele autotizate in prezent, cat ce obiectul pe care vrei sa-l autoirizezi acum), certificatul constatator in original ( e va emite unul nou care va include si activitatea autorizata acum), imputernicire din partea administratorului si cerere tip.
Declaratia model 3 unde mentionati obiectul de activitate vechi si cel nou.
Va multumesc!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)