am avut o alcoolemie de 1.70 in sange..am fost oprit in trafic fara accidente.si nu am avut antecedente in 10 ani..de cand am luat permisul.ce m-i se poate intampla ?in cat timp va incepe procesul de la retinerea permisului...si ce pedeapsa pot lua?#-o:Dar necesita avocat????
In cazul dvs.,puteti beneficia de o sentinta de condamnare intre 1 an si 5 ani,cu suspendarea executarii si de anularea permisului de conducere.
Abordat o conduita sincera si cooperati formal cu anchetatorii si cu judecatorii,recunoscand fapta.
Daca veti beneficia si de asistenta juridica a unui avocat priceput,probabil,dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii ,puteti da din nou examen de conducere pentru permis.
Alte discuții în legătură
Consum alcool
Augustin291986
Buna seara.va rog frumos sa mi raspundeti si mie.am fost oprit si am avut 0.63 in etilotest.nu m am opus nici unei operatiuni.recoltare probe biologice etc.mi ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie
karlo_cip
Buna ziua!
Am si eu o nelamurire! Am fost oprint de catre organele de politie si m-a testat cu aparatu epilotest care indica0,45,in sange 1.05!
Care ar putea ... (vezi toată discuția)