avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru de incasari si plati pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru de incasari si plati pfa

Buna ziua
Am urmatoarea nelamurire:
O PFA are contract de inchiriere pe spatiul unde isi defasoara activitatea.
Valoarea cheltuielilor de utilitati este de 50% (gaz, curent telefon)
In registrul de incasari si plati care suma se va trece, suma integrala ce reprezinta factura totala sau doar ce reprezinta cheltuiala PFA adica 50% din valoare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 18:17, 15 Februarie 2010
Se inregistreaza in registru de incasarisi plati doar sumele efectiv platite ,nu facturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli..lamuriri Diana_10 Diana_10 Buna zius chiar daca e duminica uni dintre noi mai si lucreaza. Eu am o nelamurire,in reg. de incasari si plati a unui PFA cum trec chelt. de pe Bonul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)