Buna seara ma numesc Diana si am o dilema in prima faza ce acte(toate actele!care or fi?) imi trebuie mie pt angajare in italia ca asistenta si ce etape trebuie parcurse!APOI dilema cea mare este eu sunt divortata si am o fetita pe care vreau sa o duc cu mine ce acte imi trebuie? am asa sentinta def si irev. declaratie a tatalui de incredintare ce mai imi trebuie si ce trebuie sa apostilez pt ea si ce acte imi trebuie pt ca sa primesc alocatie acolo si sa o inscriu la scoala?MULTE NU?:">
Sau`mana, Diana,
contactati o firma de recrutare personal care va pot informa cu privire la actele de care aveti nevoie in italia atat penru angajare cu forme legale ca asistent medical cat si ptr stabilirea domiciliului acolo.. fara a avea domiciliul in Italia nu aveti cum sa primiti alocatie
cu stima, av. Petre
hotararea de incredintare, legalizata, un cont undesa va vireze tatal banii...un card ceva.
restul actelor, intrebati in italia, ei sunt angajatorii si ei stiu cel mai bine de ce acte au nevoie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pasaport minor
popescu emil
Sunt divortata si am o fetita de 4 ani a carei custodie am obtinut-o in urma hotararii de finitive si irevocabile sunt stabilita in italia si as dori sa va ... (vezi toată discuția)