avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monetar valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monetar valuta

Buna,

Este obligatoriu intocmirea zilnica a monetarului pt casa valuta? Mentionez ca este vorba de o firma a carei activitate este transport international de marfuri, unde casa in valuta se modifica zilnic.
Sau numai la sfarsitul lunii sau nu este obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: sacko , utilizator 19:17, 15 Februarie 2010
Este obligatorie tinerea la zi a registrului de casa.Ce legatura are monetarul? Nu faceti incasarile cu chitanta?
Incasarile se fac pe baza de chitanta, iar registru de casa este intotdeauna la zi, pe calculator / program conta, iar la sfarsitul lunii se listeaza.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Registru de casa in valuta camicami camicami Am postat problema mea sub titlul \"registrul de casa in valuta\" in data de 9 decembrie 2009 ora 23:29. Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)