avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anii de facultate = Ani la vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anii de facultate = Ani la vechime

Am terminat Facultatea de Istorie si daca voi reusi in vara sa intru la Academia de Politie o sa am posibilitatea de a termina o a doua facultate.
La istorie nu am facut master, dar la Academie imi doresc sa fac si master. Ar insemna sa am 3+3+2 ani de studii universitare.
Intrebarea e daca acesti 8 ani de studii imi vor fi considerati ani de vechime pe cartea de munca ?
Cel mai recent răspuns: Carmen Curelea , utilizator 09:44, 16 Februarie 2010
deci se calculeaza doar in cazul in care nu ies anticipat si daca nu am lucrat - indeplinesc aceste conditii zic eu

acum sa inteleg ca se ia in considerare doar una din facultati? daca e asa facultatile pe care le-as face ar fi amandoua de 3 ani si as mai avea un master de 2 ani. in cazul acesta cati ani de vechime as avea ? 3, 5 sau 8 ?
Indraznesc sa spun 3 ani. Absolvirea facultatii se termina cu examenul de licenta. Masteru este o forma de învatamânt ce asigura calificarea specialistilor cu studii superioare si permite angajarea lor în spatiul U.E.
Se ia in calcul prima facultate si daca ati facut si armata se ia in calcul si aceasta perioada.
este corect ceea ce a spus colegul Pompiliu Neaga.
trebuie sa m,ai sti ca perioada se considera ,,stagiu de cotizare far plata contributiei", cu conditia sa nu fi fost angajat pe toata perioada cat au durat studiile (3ani) cu forme legale.
asta in legislatia actuala !
ce va fi in viitor nu se stie!
munceste acum si nu te gandi la pensie ca pana la 65 de ani mai e cale lunga, iti spun eu care am doar 2,6 ani veghime in campul muncii si 4 ani de facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea ca vechime anghel elena anghel elena sotul meu a inceput 3 facultatii ,nu le-a terminat una are 3 din5,a doua 4 din 5(a inghetat-o),a treia 3 din 5,si acum face una la id care o va ... (vezi toată discuția)
Facultatea si masterul sunt considerate vechime? stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna am si eu o intrebare.lucrez la o firma de 1 an si 6 luni si am mai lucrat in alta parte 1 an si o luna, deci mai am putin si fac 3 ani vechime si ar ... (vezi toată discuția)
Studiile de licenta si de masterat sunt considerate vechime? Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Am absolvit facultatea in 2008, dupa care am facut si masteratul 2 ani. Precizez ca in perioada cat am absolvit studiile nu am fost angajata. ... (vezi toată discuția)