avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie 010

Salut,

Vreau sa depun declaratia 010, deoarece nu mai am angajati decat in conventii. Fostul angajat a iesit la pensie si de la fisc mi s-a cerut decizie de incetare a activitatii, decizie ce nu s-a semnat, deoarece era angajata cu timp partial (cu norma intreaga figura la alta societate). Imi puteti spune ce act doveditor de incetare a activitatii atasez la aceasta declaratie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 21:46, 15 Februarie 2010
O adresa eliberata de ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv adunarea generala a asociatilor ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Am nevoie urgenta de un model de proces verbal al adunarii generale a asociatilor unei asociatii de proprietari ce trebuie anexat la declaratia 010 in vederea ... (vezi toată discuția)
Taxele platite la fisc de administrator si asoc proprietari cyan cyan care sunt contributiile pe care trebuie sa le plateasca la fisc un administrator de imobil si asociatia in cazul in care administratorul este si salariat la o ... (vezi toată discuția)
Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator ... Sophia1975 Sophia1975 Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator nu m-a angajat cumva fictiv si la alte firme de-ale lui pe care le detine? Are antecedente in ... (vezi toată discuția)